mandag den 5. november 2007

Odeo studio

Denne kan jeg ikke rigtig med.Jeg kan sagtens se det smarte i at have et værktøj til selv at lave podcast og lydfiler. Den er nem og overskueligt bygget op, men jeg kan alligevel ikke bruge den til ret meget på nuværende tidspunkt. At lave min egen podcast lykkedes ikke rigtig. Jeg kunne heller ikke finde noget hjælp på siden. Lydfilerne var rimelig nemme. Måske er jeg bare ikke ordenligt motiveret her midt på eftermiddagen, og det bare driller. Jeg må give det et nyt forsøg en anden dag.

Video: you tube

You tube kan man jo ikke komme helt udenom, når man snakker video på nettet. Jeg har ikke brugt det så meget til selv at finde videoer, men jeg får af og til tilsendt noget forskelligt af mine venner.

Jeg kom i tanke om en sjov video om Second life, som Birthe havde fået tilsendt for et stykke tid siden.

Den ligger på denne her side
http://www.youtube.com/watch?v=flkgNn50k14

Jeg har også fundet en reklamefilm, som en af min mands tidligere kolleger har lavet for noget babytøj, han designer.
http://www.youtube.com/results?search_query=one2turn

Ganske udnærket ressource, men jeg bruger det ikke så meget.

Podcasting

Hej igen. Ja, jeg har desværre været lidt sløv på det sidste, men nu skal det være. Jeg har tjekket podcasting ud og det er lige min ting. Jeg har som så mange andre ikke altid tid til at se hverken fjernsyn eller høre radio af mere snakkende og seriøs karakter, så det er jo oplagt at tage det med i toget på vej til arbejde. Jeg har brugt vejledningen på Danmarks Radios hjemmeside og installeret programmet juice på min arbejdscomputer og podcastet nogle Kronsj programmer. Det var utroligt nemt at få til at fungere. Jeg vil nok prøve videre i Itunes derhjemme, da jeg i forvejen har en ipod og er vandt med at bruge dette program.