fredag den 24. oktober 2008

last.fm

Jeg har nu kigget meget overfladisk på last.fm. Sidste gang jeg forsøgte mig med det, var jeg ikke begejstret, men jeg vil stjæle min mands bærbare og prøve det af derhjemme, for jeg vil vist komme til at larme lidt for meget her. Jeg befinder mig i rock alternative, så.........
Det har udviklet sig meget på et år kan jeg se. Bedre søgefunktion og flere oplysninger om bands og med nyheder. Det er i hvert fald en bedre helhedsoplevelse. Sidste gang var jeg meget begejstret for blogmusik, min samling af musik ligger i et af mine tidligere indlæg.
Jeg vender tilbage, efter masser af radiolytning..............

Netmusik

Hej igen
Jeg har problemer med Netmusikken :-( Det er ellers en rigtig god tjeneste og den fortjener virkelig at slå igennem. Problemet er bare det med overførslen til en bærbar enhed. Det er lidt skidt, at man har valgt microsofts sikkerhedssystem mo kopiering, når de fleste bruger ipods og man i derfor burde have taget apples. (det var vist for dyrt.

Mit eget problem er, at jeg på arbejdet ikke kan downloade musikken til min computer. Jeg har ellers en fin lille Creative af slagsen du godt kan overføre til den bærbare enhed. Derhjemme er jeg mac bruger, og kan derfor ikke downloade. Se mit problem?

Derfor bliver jeg ikke netmusikbruger før jeg har en pc derhjemme, men det skal jeg nok lige diskutere med grafiker husbonden :-)

tirsdag den 7. oktober 2008

Youtube

Jeg har leget med Youtube, hæ. Det var sjovt. Og en tidsrøver!!! jeg har fundet en secondlife video, som jeg i sidste omgang ikke kunne finde ud af at lægge ind med andet end et link, men Nina kom lige forbi og hjalp mig; tak Nina :-)
Jeg går også vældig meget op i yoga især soløvelsen, så kan jeg se om jeg gør det rigtigt. Til sidst er jeg altid klar til et godt grin.

Jeg tror ikke jeg kommer til at bruge Youtube til andet end spas.

Og til sidst eftermiddagsgrinet :-)

Og lidt yoga!

Second life

mandag den 6. oktober 2008

Flickr

Okay jeg må revurdere min opfattelse af Flickr. Jeg syntes den var svær at have med at gøre sidste gang, men nu kører det bare derudaf, jeg skal endda have lagt nogle billeder ind fra Grønland, så I kan se dem. Jeg kunne heller ikke i sidste omgang gennemskue offentligheden i billederne, men de kan gøres private efter behov. Yeah succes oplevelse.

Johnny Depp


Johnny Depp
Originally uploaded by Capt. Black Pearl
Lige en godte til øjet :-) Verdens bedste skuespiller

Iceberg, near Ilulissat, Greenland

Er det her ikke fantastisk. Denne har jeg fundet på flickr, men bare vent til jeg har fundet nogel af mine egne billeder frem fra min midnatssejleads på isfjorden, så skal i se isbjerge. Mand jeg er fascineret af det land.

whiskytønder


whiskytønder
Originally uploaded by lkssmitty
Dette er en prøve på at blogge mine flickr billeder

google

Hejsa.
Jeg bliver ved med at halte bagefter, men jeg skal nok love at få gjort noget ved det :-)
Jeg har ikke lavet så meget regulært arbejde på denne opgave, da jeg allerede kender og benytter igoogle og docs. Docs har jeg altid min ønskeseddel liggende i, så bliver den ikke væk. Mit eneste problen er bare, at vi har mac derhjemme, og det har givet mig problemer med at åbne mine delte dokumenter. Jeg kan simpelthen ikke fide ud af hvorfor. Jeg har også brugt docs på Københavns Hovedbibliotek. Det var i forbindelse med selvstyrrende grupper, og her var det et genialt værktøj til at vedligeholde vores papir omkring afdelingens opgaver og funktioner. Netop fordi vi alle havde adgang uanset hvor i verden vi befandt os.
igoogle er også ret genial, og jeg bruger den flittigt, især til at holde mig orienteret om nyheder og forbrug, som er en af mine arbejdsopgaver.

JEg haster videre til næste opgave. Måske indhenter jeg jer, men da jeg i sidste omgang af 23 ting ikke var særlig glad for flickr, bliver denne opgave nok lidt af en udfordring. Ses!